MERSİN / ERDEMLİ - Çiriş İlkokulu

Mrt

18 MART 1915 AZİM VE YİĞİTLİKLE ÖRÜLMÜŞ BİR DESTANIN YARADILIŞ TARİHİDİR.18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109 .YILINDA VATAN İÇİN CANLARINI FEDA EDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ.BU ZAFERLE MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERBERLİK İÇİNDE NE BÜYÜK İŞLER BAŞARABİLECEĞİNİ TÜM DÜNYAYA GÖSTERMİŞTİR.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programını yaptık.3.Sınıf Öğretmenimiz Safiye Hocamıza teşekkür ediyoruz.İstiklal Marşımızı en güzel okuma yarışmasında 1.ve 2. olan 3.sınıf öğrencilerimiz Rümeysa BAHAR VE Belinay ARI adlı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzu geliştirme ve güzelleştirme çalışmalarımız kapsamında okul giriş kapısını boyadık.Dış kapı tarafına bakan duvara tel örgü çektik.Tel örgünün yapılmasında emeği geçen yardımsever vatandaşımıza ve köyümüz sakini okulumuza yardımlarını esirgemeyen Adem Şahin ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz bahçesine öğrencilerimiz beslenme,kitap okuma ve piknik alanı olarak düzenlediğimiz alanı bitirdik.Katkılarından dolayı Erdemli Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Anasınıfımızın gölgeliğini yaptık.

Mrt

Okulumuzun Futbol Sahası Hazır.Emeği geçen Erdemli Belediyesine,köyümüz sakinlerinden Adem Şahin ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun gölgeliğini tamamladık.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ YARIYIL TATİLİNE GİRMENİN HEYECANINI YAŞADI.TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER .

Ock

Okulumuz ön cephesinde yer alan bozuk satıh Erdemli Belediyesi işbirliği ile düzeltildi.Kırma çakılla kaplaması yapıldı.Belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

2023/2024 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI ÇİRİŞ İLKOKULU DEĞİŞİM YILI OLACAK.BÜTN OKUL BİNA İÇ VE DIŞ EKLENTİLERİ İLE BERABER BOYA VE BAKIMINI YAPIYORUZ.BAHÇE DÜZENLEMESİ VE DİĞER TÜM EKSİKLİKLERİNİ GİDERİYORUZ.